Keväällä menestyksekkäästi aloittanut Olohuoneklubi jatkuu – Helsingissä nähdään syksyllä jälleen kovia keikkoja

Keväällä aloittanut Olohuoneklubi jatkuu syyskuussa Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa. Klubi tarjoaa yleisölle normaalia viihtyisämmän ympäristön nauttia tasokkaiden artistien musiikista: Gloria sisustetaan sohvilla, nojatuoleilla, räsymatoilla ja huonekasveilla, yleisömäärä pidetään maltillisena ja muutenkin tunnelma on kuin, noh, kuuntelisi hyvää musiikkia olohuoneen mukavuudessa.

Keväällä klubin esiintyjiä olivat muun muassa Pariisin kevät (soolokeikalla), Egotrippi, Mirel Wagner ja Scandinavian Music Group. Syksyllä lista pysyy vähintään yhtä asiallisena.

Loppuvuoden aikana Gloriassa konsertoivat muun muassa eksklusiivisen keikan toisen albuminsa tiimoilta esittävä Mikko Joensuu, syksyn ainoan konserttinsa klubilla soittava Pimeys, Anna Puu, Jonna Tervomaa, Mopo & Ville Leinonen, Aino Venna, Antti Pouta ja Sea Lion (SWE). Katso kaikki esiintyjät osoitteesta Soundi.fi/olohuoneklubi.

Lisäksi jokaisella klubilla on paikalla vanhaan tapaan yllätysesiintyjä, jota ei paljasteta ennakkoon. Yllärivieras on joka kerta kesäfestivaalitason artisti, eli jännitettävää piisaa.

”Yllätyspääesiintyjät ovat vielä aiempaakin isompia! Suuri osa syksyn artisteista räätälöi keikkansa yksinomaan Olohuoneklubia varten, ja muutamat esiintyvät jopa keikkatauoillaan”, klubin tuottaja ja taiteellinen johtaja Pietari Pyykönen sanoo.

Klubia somistetaan myös hyvällä kahvilla, hyvällä ruoalla (vegaanikakkuja!) ja kaikenlaisella oheisohjelmalla. Tanssia ja laulua riittää.

Syksyn Olohuoneklubit järjestetään keskiviikkoisin 28. syyskuuta, 19. lokakuuta, 16. marraskuuta ja 14. joulukuuta. Iltoihin on saatavilla vain rajattu määrä lippuja. Lisäksi Taiteiden yönä 25. elokuuta järjestetään ilmainen ennakkoklubi, jonka yllätyspääesiintyjä viettää määrittelemättömän pituista taukoa.

Olohuoneklubi tekee yhteistyötä myös design– ja vintageliikkeiden kanssa. Keväällä esitelty, klubin artisteja Design District Helsingin jäsenliikkeisiin, taidegallerioihin ja museoihin minikeikoille vievä Olohuoneklubi+–konsepti onkin jatkuakseen. Minikeikkojen artistit julkistetaan myöhemmin.

Soundi on Olohuoneklubin pääyhteistyökumppani. Klubin Facebook-sivut löytyvät täältä.