Kiertueelta syrjään vetäytynyt Stone Sour -kitaristi puhuu avoimesti ongelmistaan – ”Tulin henkilökohtaiseen murtumispisteeseen”

Stone Sour.

Josh Rand on ollut hoidettavana nyt kolme kuukautta.

Uutisoimme alkuvuodesta Stone Sour -yhtyeen lähtevän kevään kiertueelleen ilman kitaristi Josh Randia. Syyksi kerrottiin Randin hakeutuneen hoitoon. Nyt Rand on kertonut kuulumisiaan bändin Facebook-sivujen kautta ja paljastaa hoidon syyksi alkoholi- ja lääkeriippuvuuden.

”Tein tammikuussa vaikean päätöksen astua sivuun Stone Sourin Kanadan-kiertueelta. Tulin henkilökohtaiseen murtumispisteeseen ja sen käsitteleminen oli äärimmäisen tärkeää. Ahdistuneisuus ja halu tuntea oloni mukavaksi omassa nahassani johtivat vuosien kuluessa alkoholi- ja Xanax-riippuvuuteen. Tämä yhdistettynä vihanhallintaongelmiin teki oloni kurjaksi enkä voinut enää jatkaa sellaista elämää”, Rand avautuu.

”Onneksi bändiltä, perheeltäni ja ystäviltäni saaman tuen avulla pääsin kotiin ja sain haettua apua. Nyt (kolme kuukautta myöhemmin) vointini on parempi, mutta paranemisprosessi on yhä kesken. Haluan kiittää kaikkia ajatuksistanne, rukouksistanne ja kannustavista sanoistanne. Ne merkitsevät minulle paljon.”

Slipknotistakin tutun Corey Taylorin kipparoima Stone Sour saapuu ensi kesänä myös Suomeen. Nähtäväksi jää, onko Rand pelikunnossa ja -paikoilla, kun yhtye nousee lavalle Hyvinkään Rockfesteillä.