Kiinnostaisiko uusi Slash-materiaali? – Gunnareiden kitarajumala vahvisti yhtyeineen uuden The Conspirators -albumin ilmestyvän vielä tänä vuonna

Paljonhan tästä on huhuiltu, mutta nyt se on virallista: Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators julkaisee uutta musiikkia vielä tämän vuoden aikana. Slashin lisäksi laulaja Myles Kennedysta, rumpali Brent Fitzistä, basisti Todd Kernsistä ja kitaristi Frank Sidorisista koostuva yhtye julkaisee vielä nimeämättömän kolmannen levynsä syksyllä ja poppoon odotetaan myös lähtevän tien päälle promoamaan tuotostaan. Albumin tuottajana toimii edellislevystäkin vastannut Michael ”Elvis” Baskette.

”Olen innoissani uudelle levylle tekemästämme materiaalista”, Slash toteaa. ”Luvassa on makeita biisejä ja hienoa livefiilistä. Olen työskennellyt Mylesin, Brentin ja Toddin kanssa nyt kahdeksan vuotta, ja matka on ollut tähän saakka aivan mahtava – parannamme juoksuamme bändinä koko ajan ja se jos mikä on hienoa. Frankin tultua mukaan World On Fire -kiertueen jälkeen, olemme tehneet hienon luovan loikan, jonka todellakin uskon kuuluvan uudella albumilla.”

Luvassa näyttäisi siis olevan melkoisen kiireinen vuosi silinteripäiselle kitarajumalalle, sillä Guns N’ Roseshan tunnetusti kiertää koko kesän ympäri Eurooppaa Not in this lifetime… -kiertueen merkeissä.