Kiintoisa projekti: Ozzy ja Sharon Osbournen rakkaustarinasta suunnitellaan elokuvaa

Sharon, Ozzy ja Kelly Osbourne.
Lionel Hahn / Epic Records / PictureGroup / Shutterstock / AOP

Musiikkiaiheisten elokuvien kehittely jatkuu kiivaana. Blabbermouth uutisoi Ozzy Osbournen pojan Jackin haastattelusta, jossa vahvistetaan, että Black Sabbath -ikonin tarinaa ollaan sovittamassa elokuvamuotoon. Jack Osbourne puhui aiheesta The Jasta Show’n videohaastattelussa.

Tulossa ei kuitenkaan ole Mötley Crüe -elokuva The Dirtin kaltaista suoraviivaista bändisekoilua, vaan Ozzy-elokuvasta tulee ennemmin kertomus Ozzyn ja Sharon Osbournen suhteesta.

”Elokuva kertoo siitä, miten äitini ja isäni etenivät elämässään. Minä olisin siinä lähinnä hankalana pikkulapsena taustalla”, Jack Osbourne kertoo.

Elokuvaprojekti on edelleen aivan alkuvaiheessa, eikä esimerkiksi roolitusta ole tehty. Jack sanoo, että lähikuukausina voisi olla tiedossa jotain konkreettisempaa uutista aiheen tiimoilta.

”Mikään studio ei ole vielä tarttunut projektiin. Pidetään sormia ristissä”, Jack kertoo.

Sharon Osbourne on aiemminkin puhunut haaveistaan tehdä Osbournen pariskunnan vaiheista kertova elokuva.

”Elokuva kertoisi avioliittoamme edeltävästä ajasta. Se kertoisi hulluista lapsuusvuosistani sekä siitä, miten vartuin voimakastahtoisen ja väkivaltaisenkin isän kanssa”, Sharon kertoi viime vuonna Vanity Fairille.

Sharon Osbournen isä Don Arden oli pelätty musiikkialan voimahahmo, joka toimi 1970-luvulla Black Sabbathin managerina. Sharon ja Ozzy alkoivat seurustella sen jälkeen, kun Ozzy erotettiin Sabbathista vuonna 1979. Pari avioitui vuonna 1982.