King Diamond paljastaa, mitä osti Metallican cover-versioinnesta saamillaan korvauksilla

9.10.2022 17:50

Metallica kunnioitti Mercyful Fatea vuonna 1998 Garage Inc. -albumilla julkaisemallaan yhtyeen nimeä kantavalla sikermällä, joka sisälsi otteita Satan’s Fallista, Curse of the Pharaohsista, A Corpse Without Soulista, Into the Covenista ja Evilistä.

Let There Be Talk -podcastin haastattelussa King Diamondilta kysyttiin, onko Metallican coveroinneista ollut taloudellista apua King Diamondin ja Mercufyl Faten pitäessä taukoa kiertueilta.

”Heti ilmestyttyään se tuotti mukavasti”, King Diamond sanoo. ”Kostuin siitä Corvetten. Ostin mustan Corvetten, jota en olisi muutoin saanut hankittua. Minulla oli Trans Am — myin sen ja ostin Corvetten. Se oli sen alkuperäinen vaikutus.”

”Nykyään se taitaa riippua siitä, mikäli he tekevät biiseillä jotain erityistä tai muuta vastaavaa, jolloin sieltä tulee tuloja, mutta en todellakaan elä sen varassa”, laulaja jatkaa. ”Sama juttu kuin silloin, kun tein juttuja Volbeatin kanssa — tein biisille [Room 24] puolet sanoituksista ja se sai Grammy-ehdokkuuden. Mutta en pidä sillä itseäni leivänsyrjässä. En voi maksaa sillä vuokraani tai muuta. Mutta meidän oma matskumme menestyy nykyään hyvin. Kiertueet tuottavat mukavasti. Koko ajan on jotain projekteja meneillään.”

Lisää luettavaa