The Kinks -kitaristi Dave Davies paljastaa kohdanneensa UFOja useita kertoja ja kuulevansa Ray-veljensä ajatukset

28.3.2017 10:59

The Kinksin Dave Davies tunnetaan etevänä kitaristina sekä hankalista väleistään samassa bändissä soittavaan veljeensä Ray Daviesiin. Vulture-lehdelle antamassaan haastattelussa 70-vuotias rock-legenda kertoo kohdanneensa UFOja useita kertoja ja paljastaa kuulevansa veljensä ajatukset.

– Minulla on useita kokemuksia UFOjen näkemisestä. Se oli todella mielenkiintoista. Näin niitä Devonissa Englannissa – valoja ja siksak-kuvioita taivaalla. Kun aloin pureutumaan syvemmälle kokemukseeni tajusin, että vastaanotin viestejä alieneilta psyykkisten vaikutelmien muodossa, Dave Davies kertoo.

Daviesin mukaan UFO-kokemuksesta syntyvät tuntemukset jäävät henkiin henkilön alitajuntaan ja tajuntaan. Näiden tuntemusten tutkiminen johdatti Daviesin ufotutkimuksen ääreen. Dave Davies onkin varma, että häneen on otettu yhteyttä maapallon ulkopuolelta.

– Voin vannoa, että minuun on oltu yhteydessä Siriuksesta. Siriuksella on hyvin vahvoja yhteyksiä Maa-planeetalle, Davies kuvailee Vulturen haastattelussa ja kertoo uskovansa valtioiden tietävän alienien olemassaolosta.

Dave kertoo olevansa kiinnostunut UFOjen lisäksi myös henkimaailmasta ja väittää, että psyykkiset voimat kulkevat Davieseillä suvussa.Veljesten välillä oleva henkinen yhteys on Daven mukaan vaikuttanut heidän yhteissoittoonsa.

– Joskus herään kesken unien ja voin vannoa kuulevani Rayn ajatukset – hänen ideansa ja kappaleensa. Kun hän ja minä menemme studioon yhdessä, meillä ei tarvitse juuri ollenkaan kommunikoida sanallisesti. Kun aloitin toisten muusikoiden kanssa soittamisen, pidin hankalana sitä, että he eivät tienneet mitä minä ajattelin, Davies paljastaa.

Lisää luettavaa