Kiss joutui perumaan konserttinsa viime hetkillä – Paul Stanley sai koronatestistä positiivisen tuloksen

"Voin ihan hyvin", laulaja twiittasi.
27.8.2021 09:09

Kiss pääsi jatkamaan kesken jäänyttä End Of The Road -kiertuettaan viimein 18. elokuuta. Pohjois-Amerikkaan keskittyvän rundin alku on ollut kuitenkin melko kivinen, sillä viime viikonlopun konsertti Connecticutin Hartfordissa jouduttiin perumaan hurrikaanin riehuttua alueella.

Torstaina (26.8.) yhtyeen oli puolestaan tarkoitus konsertoida Pennsylvanian Burgettstownissa, mutta keikka peruttiin aivan viime minuuteilla. Myöhemmin syyksi kerrottiin, että bändin nokkamies Paul Stanley oli saanut koronatestistä positiivisen tuloksen.

”Minulla oli flunssan kaltaisia oireita ja kävin monissa testeissä, jotka olivat negatiivisia. Tänään iltapäivällä testi näytti kuitenkin positiivista. Teknikot, muu henkilökunta ja bändi ovat saaneet testeistä negatiivisen tuloksen”, Paul Stanley twiittasi myöhemmin.

Yhtyeen some-kanavissa julkaistussa tiedotteessa todetaan, että koko bändi ja muu kiertuehenkilökunta on täysin rokotettu, eli syytä vakavaan huoleen ei pitäisi olla. Twitterissä alkoi kuitenkin pian huhumylly pyörimään, että laulajalla olisi muun muassa vakavia sydänongelmia, mutta näiltä huhuilta Stanley itse katkoi nopeasti siivet.

”Ihmiset! Voin ihan hyvin! En ole teho-osastolla. Sydämeni kestää päivittäiset 26 mailin pyöräilymatkat. En tiedä, mistä nämä väitteet ovat oikein peräisin, mutta ne ovat täyttä puppua”, Stanley toteaa.

Ikävää silti, vaikka välitöntä vaaraa ei ilmeisesti olekaan. Voimia ja pikaista paranemista Stanleylle!

Suomeen Kiss-yhtyeen on tarkoitus saapua 20.6.2022, jolloin bändi konsertoi Helsingin Hartwall-areenalla.

Lisää luettavaa