Kiss-managerin mukaan yhtyeen jäähyväisrundin loppuhuipennus saattaa viimein vastata fanien hartaimpiin toiveisiin

Aina siitä saakka kun Kiss tiedotti suuntaavansa End of the Road -nimen saaneelle jäähyväiskiertueelleen, ovat orkesterin fanit toivoneet sivuun jätettyjen alkuperäismusikanttien nousevan sen puitteissa entisten kumppaneidensa kanssa jälleen lavalle. Toiveet kärsivät kuitenkin kovan kolauksen heti kättelyssä, kun kitaristi Ace Frehley hyökkäsi verbaalisesti Gene Simmonsin kimppuun ennen kuin rundia oli ehditty edes polkaista käyntiin.

Nyt orkesterin pitkäaikainen manageri Doc McGhee kertoo, että odotettu reunion saattaisi olla vielä mahdollisuuksien rajoissa.

”Se tulee olemaan hienoa. Se tulee olemaan matkan päättymisen arvoista”, McGhee kommentoi Pollstarin haastattelussa, kun häneltä kysyttiin kuinka yhtyeen taru tulee lopulta päättymään. ”Se tulee olemaan 45-vuotiaan Kissin arvoista, erityisesti viimeinen kuukausi. Haluamme juhlistaa kaikkia ja saatamme tuoda kaikki entiset esiintyjät lavalle. Haluaisimme ainakin. Kukaan ei sano, että vihaamme tätä tai tuota kaveria, haluamme kaikki, jotka vain haluavat mukaan.”

Kuka tietää, kenties Frehley ja Peter Criss vetävät vielä kerran maskit kasvoilleen ja rokkaavat koko yön vanhojen kumppaneidensa kanssa keikkaolosuhteissa.