Kissin, Mick Jaggerin ja Joe Satrianin kanssa työskennellyt kosketinsoittaja Phil Ashley, 65, on kuollut

17.7.2020 13:41

Muun muassa Joe Satrianin, Kissin, Aerosmithin ja Mick Jaggerin kanssa soittanut kosketinsoittaja Phil Ashley on kuollut. Ashley menehtyi 10. päivä kuluvaa kuuta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

”Sydämemme on murtunut Phil Ashleyn poismenon johdosta”, miehen perhe kirjoittaa julkaisemassaan lausunnossa. ”Hän oli rakastava isä, aviomies ja kumppani, hurmaava ystävä ja intohimoisen lahjakas muusikko. Toivomme voivamme kunnioittaa hänen muistoaan ensi vuonna muistotilaisuudella – lisätietoa tulossa myöhemmin.”

”En löydä sanoja”, Kiss-laulaja Paul Stanley kirjoittaa Twitterissä. ”Rakas ystäväni Phil Ashley on menehtynyt äkillisesti. Hän oli aito, lämmin ja ystävällinen sielu, jonka kanssa vietin monta tuntia keskustellen elämästä, perheestä ja musiikista. Hän soitti koskettimia monen suuruuden kanssa. Ajat, joita emme tule enää jakamaan, jättävät minulle tyhjän olon.”

Myös kitaristi Joe Satriani muisti edesmennyttä muusikkoystäväänsä sosiaalisessa mediassa. ”Rakas ystävämme Phil Ashley menehtyi viime viikolla. Hän oli upea muusikko ja ihminen. Syvimmät osanottoni hänen perheelleen. R.I.P. Phil, me kaikki kaipaamme sinua.”

 

Lisää luettavaa