Kissin Paul Stanleyn tekemä kappale päätyi Lordin levylle – Biisissä kuullaan myös Michael Monroen saksofonisoolo

"Bändille, jota ei olisi edes olemassa ilman Kissiä, tämä on suuri kunnia", Mr. Lordi hehkuttaa.
17.1.2020 12:37

Lordi julkaisee 31. tammikuuta uuden albuminsa Killection, joka on kuvitteellinen kokoelma eri aikakausien Lordi-kappaleista. Yksi kappaleista on tänään singlenä julkaistu Like A Bee To The Honey, jonka ovat kirjoittaneet Kiss-nokkamies Paul Stanley sekä Kissin lisäksi muun muassa Bruce Springsteenin sekä Ramonesin kanssa työskennellyt Jean Beauvoir. Biisin sanoitusvideon voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Jo 1980-luvun lopussa tehty kappale nostettiin esille Beauvoirin, laulaja Mr. Lordin ja kitaristi Amenin yhteisissä biisinkirjoitussessioissa Helsingissä, joka poiki levylle myös uuden kappaleen Scream Demon. Beauvoir totesi tämän aikanaan pöytälaatikkoon jääneen Like A Bee To The Honey -kappaleen sopivan hyvin levykokonaisuuteen ja suurena Kiss-fanina tunnettu Mr. Lordi otti biisin vastaan enemmän kuin mielellään. Kappaleen ainutlaatuisuutta lisää vielä se, että sille saatiin mukaan Michael Monroe soittamaan Lordi-historian ensimmäinen saksofonisoolo.

”Bändille, jota ei olisi edes olemassa ilman Kissiä, tämä on suuri kunnia. Jo se, että pääsee kuulemaan 80-luvulla tehdyn biisin, jota kukaan fani ei ole vielä kuullut aiemmin… Mutta että olla se artisti, joka tuo tuon biisin ihmisten kuultaviin, se on tajunnanräjäyttävää”, Mr. Lordi  fiilistelee.

Lordi kiertää Killection-albuminsa tiimoilta Suomea kevään aikana ja pysähtyy Seinäjoella, Kempeleessä, Jyväskylässä, Nivalassa, Tampereella ja Helsingissä. Lisätietoja löydät täältä.

Lisää luettavaa