Monsterikopla kaivuuhommissa – Lordin uusi single on erilainen rakkauslaulu

Musiikkivideolla vierailee faneille tuttu mystinen hahmo.
29.11.2019 13:32

Lordi julkaisee 31. tammikuuta 2020 uuden pitkäsoiton, joka tottelee nimeä Killection. Levyn ideana on olla fiktiivinen kokoelma kappaleista, joita Lordi olisi voinut tehdä, mikäli se olisi toiminut aktiivisesti jo 1970-luvulta saakka. Jo aiemmin maistiaisena julkaistu Shake The Baby Silent -kappale saa tänään seurakseen levyn toisen singlelohkaisun I Dug A Hole In The Yard For You, joka on rankka rakkaustarina vainotusta ihastuksen kohteesta. Tarinassa on kuitenkin lordimainen twisti, sillä stalkattu ja tapettu tyyppi tulee takaisin kostamaan.

”Se on tämän niin sanotun kokoelman modernein biisi, mutta kappaleen kertosäkeen melodia ja nimi ovat olleet olemassa itse asiassa jo Lordin toiselta The Monsterican Dream -albumilta lähtien”, paljastaa nokkahirviö Mr. Lordi.

Kappaleen musiikkivideon toteutuksesta vastaavat Kaira Filmsin Vesa Ranta ja Aapo Lahtela. Mukana on Lordi-faneille tuttu hahmo Ralph Ruiz, joka on ollut vuosien mittaan mukana bändin seikkailuissa mitä erilaisimmissa rooleissa kuten hahmona Lordi-sarjakuvassa. Mr. Lordin mukaan joskus lavallakin nähty Ruiz on jo kymmenen vuoden ajan halunnut päästä mukaan bändin videolle, mutta Amerikan mies on ollut harvoin maisemissa, kun niitä on kuvattu. Nyt aikataulut osuivat viimein yksiin.

”Monia on hämmentänyt, että onko tämä oikea vai keksitty hahmo, mutta kyseessä on omalla naamalla ja nimellään oleva tyyppi, jolla on oma elämänsä. Hänet on vain imetty tähän mukaan, kun hän kerran mukaan halusi. Pitää varoa, mitä toivoo – sitä saa mitä tilaa”, Mr. Lordi virnistää.

Lordi lähtee uuden levynsä tiimoilta myös kiertueelle. Alkuvuoden Euroopan-kierroksen jälkeen on vuorossa Suomi, jota kierretään peräti kuuden keikan verran. Yhtyeen voi kuitenkin nähdä jo parin viikon päästä Helsingin Jäähallissa yhdessä Beast In Blackin kanssa.

Lisää luettavaa