Kitaristi Reggie Young on kuollut – Soitti muun muassa Elviksen, Willie Nelsonin ja Highwaymenin kanssa

Reggie Young vuonna 2010

Sessiomuusikko soitti muun muassa Suspicious Mindsilla, Always On My Mindilla ja Son Of A Preacher Manilla.

Sessiomuusikko ja kitaristi Reggie Young menehtyi 17. tammikuuta kotonaan Tennesseessä. Hän oli kuollessaan 82-vuotias. Youngin kuoleman on vahvistanut tämän ystävä ja kollega David Briggs, uutisoi Billboard-lehti.

Young aloitti uransa 1950-luvulla Eddie Bond & the Stompers -rockabilly-yhtyeessä, joka kiersi muun muassa Johnny Cashin ja Roy Orbisonin kanssa. Hän oli myös Beatlesin kanssa kiertäneen Bill Black Combon alkuperäisjäsen. Vuonna 1967 Young päätyi sessiomuusikoksi Memphisin American Studiosiin; The Memphis Boys soitti noin 120 hittisinglellä ja otti osaa muun muassa Elvis Presleyn (Suspicious Minds, In The Ghetto), Neil Diamondin (Sweet Caroline) ja Dusty Springfieldin (Son Of A Preacher Man) äänityksiin.

1970 Young muutti Nashvilleen, jossa tämä liittyi osaksi Nashville Cats -sessiomuusikoita. Hän soitti muun muassa Waylon Jenningsin, Willie Nelsonin ja Highwaymenin levyillä. Young oli myös osa Cashin, Jenningsin, Nelsonin ja Kris Kristoffersonin muodostaman Highwaymenin kiertueorkesteria.

Young oli naimisissa sellisti Jenny Lynn Youngin kanssa. Vuonna 2004 avioitunut pari julkaisi yhteysen Be Still -albumin vuonna 2008. Samana vuonna Young nimettiin mukaan Country Music Hall Of Fameen.