Kiva tietää näin vuosien jälkeen – Marilyn Manson myöntää pissanneensa kiertuekavereittensa ruokiin 1990-luvulla

Marilyn Manson Qstockissa 2017.

Tunnethan sanonnan, jossa ihmetellään jollekin myrtyneen näköiselle kaverille, että ”kukas kusi sinun muroihisi”? No, nyt selvisi, että ainakin Marilyn Mansonilla on ollut tapana harrastaa jotain tällaista – mikä ei varmaan Kornin muusikoita erityisemmin miellytä.

Manson on lähdössä kesällä kiertueelle toisen ysäriveteraanin Ron Zombien kanssa, ja parivaljakko julkaisi yhteisen videohaastattelupätkän, jossa miehet jutustelevat niitä näitä. Puheenaiheeksi nousee muun muassa Mansonin, Kornin ja Danzigin yhteinen kiertue 1990-luvulla, ja Manson paljastaa tehneensä tuolloin kaikenmoisia tuhmuuksia Kornin catering-osastolla.

”Minulla oli tapana kusta heidän ruokiinsa. Se oli minusta hauskaa”, Manson kertoo. Kun Rob Zombie pyytää tarkennusta siihen, oliko kysymyksessä Danzigin vai Kornin sapuskat, Manson kertoo viimeksi mainitun olleen pissaiskujen kohteena. ”Danzigin kiertuebussia sen sijaan käytin seksihommiin.”

Semmoista meininkiä. Haastattelupätkän voi katsoa alapuolelta, ja Suomessa Mansonin näkee niinkin pian kuin 8. kesäkuuta Hyvinkään Rockfestissä.