Klamydia julkaisee festareilla äänitetyn, Aku Ankasta innoittuneen livelevyn, koska miksipä ei

12.10.2023 13:42

Klamydia julkaisee seuraavaksi livelevyn. Albumin nimi on Timanttinen keikka, hemmot, ja se tulee julki 20. lokakuuta. Levystä ei tule fyysistä painosta, vaan se julkaistaan ainoastaan striimipalveluissa. Albumi on taltioitu eri festareilla kesällä 2022.

Tiedote kertoo, että levyn nimen lausahdus on lähtöisin Aku Ankan sivuilta. Albumin kuvataiteesta vastaa puolestaan Aku Ankka -piirtäjä Kari Korhonen. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Klamydia nostaa hattua Ankkalinnan suuntaan: bändi julkaisi jo vuonna 1997 Aku Ankka -laulun.

”Pyydettiin Karia mukaan ja oli enemmän kuin mahtavaa, että mies suostui. Kari piirsi meidän bändistä täysin Ankkalinnan maisemiin sopivan rellestysryhmän”, Vesku Jokinen kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Bändi on uusiutunut niin rankasti, että oli ihan pakko päivittää meininkiä, ja laittaa ulos livejulkaisu. Meillä on allekirjoittaneen sekä Jakken ja Severin lisäksi jo useamman vuoden mukana vaikuttanut äärimmäisen kova rumpali Pasi Helin, ja keikkakokoonpanoon tuli toinen kitaristi Silttu Sillanpää. Jätkät ovat tuoneet lisukkeena keikkoihin sellaisen piristysruiskeen, että pitäähän se saattaa taltiointina myös ihmisten ilmoille. Loistavia soittajia ja bändikemia pelaa. Kyllä siinä meikäläisen kelpaa tulilinjalla möykätä ja keekoilla.”

Klamydia lähtee taas pian tien päälle ja käynnistää syksyn kiertueen 27. lokakuuta Raumalta. Timanttinen keikka, hemmot– biisilista:
1. Pohjanmaalla
2. Minäminäminä
3. Kaunehin oot
4. Pala rauhaa
5. Sydämessä mukana
6. Isi haisee rokkenrollilta
7. Näsinneula näkyy
8. Älä peitä mun aurinkoo
9. Säikkyrapulakoppi / Ehkä otin, ehkä en
10. Tango Delirium
11. E.V.V.K.
12. Rakas hullu
13. Huipulla tuulee
14. Pyyntö
15. Pilke silmäkulmassa
16. Vaatteet pois
17. Pienen pojan elämää

Lisää luettavaa