Klassisimman Led Zeppelin -albumin uuden versio traileri: Black Dog soi harvinaisena versiona

29.8.2014 12:09

Led Zeppelin jatkaa odotettua uusintajulkaisujen sarjaansa. Alkukesästä ilmestyneet Led Zeppelin, Led Zeppelin II ja Led Zeppelin III saavat seuraa lokakuun lopulla, kun Led Zeppelin IV ja Houses Of The Holy saapuvat markkinoille. Katso traileri tuossa alla.

Kuten aikaisemmatkin uusintajulkaisut niin myös Led Zeppelin IV ja Houses Of The Holy sisältävät runsaasti ennen kuulematonta materiaalia. Formaattejakin riittää erilaisista cd-versioista yhden ja kahden vinyylin pakkauksiin. Saataville tulee myös download ja Super Deluxe Boxed Set, joka sisältää cd:n ja vinyylin lisäksi muun muassa kirjan.

8. marraskuuta vuonna 1971 ilmestynyt Led Zeppelin IV on yhtyeen tunnetuin julkaisu. Esimerkiksi Yhdysvalloissa tämä pitkäsoitto (aka Four SymbolsRunesSticks ja ZoSo) on maan historian kolmanneksi myydyin levytys ja sitä on kaupattu lähemmäs 30 miljoonaa kopiota.

Zeppelinistä puheen ollen: Whole Lotta Loven riffi valittiin juuri maailman parhaaksi brittiläisen BBC Radiio 2:n kuulijoiden toimesta. Lisää aiheesta täällä.


  

Lisää luettavaa