Kohu Slayerin ympärillä ei ota laantuakseen – nyt Tom Arayan tytärkin joutui ottamaan kantaa isänsä Trump-kommentteihin

Slayerin Tom Araya Suomen South Park -festareilla vuonna 2016.

Kuten aiemmin raportoimme, yhdysvaltalaisen Slayerin basisti-laulaja Tom Araya laittoi muutama päivä sitten yhtyeensä melko tiukan paikan eteen somessa. Ensin mies postasi orkesterin Instagram-sivuille photoshopatun kuvan Slayerista kera Donald Trumpin ja kun otos poistettiin, mies latasi sen palveluun uudelleen – tällä kertaa loukkantuneita faneja kohtaan naljailuksi tulkittujen kommenttien saattelemana.

Nyt Arayan tytär Ariel on ottanut tapaukseen kantaa Blabbermouthin Facebook-sivuilla, isänsä ja Kerry Kingin Trumpiin liittyviä näkemyseroja ruotivan uutisen yhteydessä. ”Teen tämän julkiseksi toivoen, että jaatte tätä ja saatte paksukalloiset ihmiset vihdoin todella kuuntelemaan, kaiken tämän isäni ympärillä pyörivän hölynpölyn keskellä”, Ariel kirjoittaa ja jatkaa: ”Olen puolustanut isääni mediassa yrittäessäni tavoittaa paksukalloiset ihmiset, jotka lukevat vain otsikot, eivätkä yritäkään ymmärtää isäni kuvan yhteyteen liittämiä saatesanoja.”

”Hän ei missään vaiheessa osoittanut tukeaan kenellekään. Hän vain yksinkertaisesti haluaa ihmisten lopettavan valittamisen asiasta, jolle he eivät voi mitään. Hän [Trump] on presidentti, pitivätpä ihmiset siitä tai eivät. Hänestä kuva oli hauska, mutta sitten joku meni poistamaan sen. Snowflake-kommentti oli suunnattu tälle henkilölle. Ihmiset loukkaantuivat siitäkin. ’Homovitsi’ ei johtunut siitä, että hän olisi homofobinen. Hän vain kirjoitti, mitä monet ihmiset sanovat verkossa. Hän ei pidä kiusaamisesta. Hän ei myöskään pidä idiooteista.”

”Hän on vain mies, jonka tarkoitukset ymmärrettiin väärin. Ihmiset ikään kuin elävät tuhotakseen muut hakiessaan vahvistusta omille mielipiteilleen. Jos haluatte lyödä isääni lyttyyn Trumpin kannattamisesta (jota hän ei tehnyt), älkää unohtako, että Kerry King kannatti Hillarya Rolling Stonen haastattelussa ja Gary osoitti tukensa Sandersille Blabbermouth-haastattelussaan. Ajatelkaa mitä haluatte, suurin osa ihmisistä seuraa sokeana mediaa joka tapauksessa. Mutta eipä siinä mitään, menettäkää vain yöunenne tämän takia. Me jatkamme omalla tiellämme.”