Kolmas Nainen juhlii 40-vuotista uraansa suurkeikalla kotikonnuillaan

17.11.2021 09:03

Kun muut yhtyeet lähtevät stadioneille, Kolmas Nainen suuntaa katseensa pesäpallokentälle. Mitäpä muuta pohjanmaalainen rockyhtye tekisi, kun mittariin tulee komeat 40 vuotta?

Kolmas Nainen siis aikoo järjestää ensi kesänä suuren mittakaavan konsertin kotiseudullaan Alavudella. Yhtye nähdään 6. elokuuta 2022 Alavuden pesäpallokentällä, eikä orkesteri esiinny yksin: illan avaavat brittiläinen Dr. Feelgood sekä Juliet Jonesin sydän. Muitakin vierailijoita on tiettävästi luvassa.

”Olen suorastaan hämmästynyt, että bändimme on vielä kasassa kaikkien näiden vuosien jälkeen”, laulaja Pauli Hanhiniemi iloitsee tiedotteessa. ”Näin tässä on kuitenkin käynyt, ja sitä sietää kyllä juhlistaa konsertilla kotikylillä.”

Kolmannen Naisen viralliseksi perustamisvuodeksi on merkitty 1982, ja vuonna 1984 orkesteri nousi kaiken kansan tietoisuuteen Rockin SM -kisojen myötä. Yhtyeen viimeisin albumi Linjassa julkaistiin vuonna 2019.

Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin 24. marraskuuta Ticketmasterissa ja Tiketissä. Lippujen hinnat ovat alkaen 59 euroa, ja tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Lisää luettavaa