Kolmipäiväiseksi laajeneva Kesärauha julkisti lisää esiintyjiä: Magenta Skycode nähdään Turussa juhlakeikalla

Taas tulee lisää lihasta festarikesän luiden ympärille! Turun Vanhalla suurtorilla järjestettävä Kesärauha ensinnäkin tiedottaa kasvavansa kolmipäiväiseksi – festivaalin tapahtuma-aika on nyt 11.–13.6. Lisäksi paljastetaan mukava määrä uusia esiintyjiä. Monta kovaa nimeä on listalla, ja mukana on eräs varsin ilahduttava comeback-uutinenkin.

Jori Sjöroosin Magenta Skycode nimittäin palaa Kesärauhassa työn touhuun – ainakin yhden keikan ajaksi. Yhtyeen IIIII-debyyttilevyn julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi 15 vuotta, ja tätä merkkipaalua juhlitaan sitten keikalla.

“Saan edelleen äärettömän koskettavaa palautetta Magentan musiikista. Haluan antaa ihmisille mahdollisuuden kokea tuo voima ainakin vielä kerran livenä. Tämä tulee olemaan ainoa Magenta festivaalikeikka 2021, ja tällä hetkellä aikomukseni ei ole tehdä muita Magenta-keikkoja”, Sjöroos (tai nykyään siis Jori Roosberg) kertoo tiedotteessa.

Kesärauhan muita uusia kiinnityksiä ovat ruotsalainen Atomic Swing sekä kotimaiset Uusi fantasia, Kube, Kairon; Irse!, Tiiu Helinä, Vesta, Iisa, Arppa, Luukas Oja, Lauri Haav ja Gracias. Festivaalin sunnuntaipäivälle on luvassa vielä muutamia lisäesiintyjiä, jotka julkistetaan alkuvuodesta.

Kesärauhan kaikki lipputyypit tulevat myyntiin Ticketmasterissa maanantaina 14. joulukuuta. Lippuja on jäljellä rajallinen määrä, sillä pohjalla on suuri joukko viime kesän Kesärauha-lippunsa säilyttäneitä. Lippukaupan auetessa koittaa myös viime kesän lipun ostaneille mahdollisuus hankkia sunnuntain festivaalilippu edullisempaan hintaan. Tarkemmat tiedot lipputyypeistä sekä artistien päiväkohtaisen jaon löydät Kesärauhan verkkosivuilta. Soundi on Kesärauhan virallinen yhteistyökumppani.