Kouvolan rockmusiikin historiasta ja nykyisyydestä kertova dokumentti hakee tukea joukkorahoituskampanjalla

Ojennahan auttava kätesi Kouvola Rock City -elokuvalle!
22.8.2017 12:15

Charlies, Mods, Peer Günt, Viikate, Lasten Hautausmaa, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Kivesveto Go Go… Kouvola on maineestaan huolimatta (tai juuri siksi?) tuottanut 60-luvulta asti merkittäviä muusikoita ja bändejä niin valtavirtaan kuin marginaalisempiin piireihin. Kouvolan rockmusiikin historiaa ja nykyaikaa valotetaan uudella Kouvola Rock City -dokumentilla, joka saa ensi-iltansa lokakuussa.

Tekijät tarvitsevat kuitenkin vielä yleisön apua matka- ja materiaalikorvauksissa, joita kerätään joukkorahoituskampanjalla. Kampanjan minimitavoite on 5000 euroa ja se on tätä kirjoittaessa voimassa vielä 50 päivää. Vastineeksi rahoittajat saavat lippuja ensimmäisiin näytöksiin tai t-paitoja.

”Tähän mennessä ollaan menty rakkaudella lajiin ja aika isolla talkoohengellä, mutta ihan kaikkea ei kykene edes kouvorokkari itse kustantamaan. Jos saamme viisi tonnia kasaan olemme aika onnellisia, ja jos kerätty summa menee siitä yli, kikatamme ilosta ääneen julkisella paikalla!” kuuluvat tekijöiden terveiset joukkorahoituskampanjan sivuilla.

Elokuvan taustalla on musiikin- ja av-alan ammattilaisten perustama Kouvola Rock City ry ja dokumentin vastuutuottajina toimivat Ilkka Ahti (tuottaja) ja Heidi Koskinen-Järvisalo (ohjaus, leikkaus, käsikirjoitus). Kouvola Rock City -dokumenttielokuva on yhdistyksen ensimmäinen hanke. Elokuvan ensi-ilta pidetään House of Rockissa 11. lokakuuta.

Lisää luettavaa