Kovaa nousua tekevä blueskitaristi kertoo joutuneensa hurjaan tilanteeseen – pakeni aseella osoittelevaa kuskia kolarin päätteeksi

STELLA Pictures / Splash News / AOP

Bluesympyröissä arvostettu ja profiiliaan viime vuosina erityisesti somen avulla nostanut laulaja-kitaristi Jared James Nichols joutui kertomansa mukaan torstai-iltana todella hurjaan tilanteeseen. Muusikko oli Instagram-päivityksensä perusteella nimittäin osallisena kolarissa ja joutui sen jälkeen pakenemaan aseistettua henkilöä.

”Eilen illalla Portlandissa soittamani keikan jälkeen jouduimme ystäväni Jessien kanssa kolariin paikalta paenneen juoppokuskin kanssa”, Nichols kirjoittaa Instagram-julkaisussaan. ”Olimme pysähtyneet punaisiin valoihin kun lava-auto ajoi automme perään ainakin kuuttakymppiä. Niskojen retkahdusta ja täydellistä shokkitilaa lukuun ottamatta selvisimme onnettomuudesta vammoitta.”

”Ennen kuin tajusimme mitä oli tapahtunut, kuski hyppäsi toisen lava-auton kyytiin ja kiiruhti pois paikalta. Soitimme poliisit ja kerroimme mitä oli tapahtunut. Odottaessamme virkavallan saapumista törmäilijä palasi hakemaan tavaraa kolaroidusta autosta.”

”Pakoauton kuski otti minuun katsekontaktin ja veti aseen esiin. Hän laittoi lippaan paikoilleen ja latasi aseen. Nostin välittömästi käteni ilmaan ja sanoin: ’Älä ammu minua.’ Sitten lähdin juoksemaan kauemmas hänen osoittaessa minua aseellaan. Odotin vain laukausta ja luodin osumaa.”

”Juuri sillä hetkellä poliisiauto tuli mutkan takaa valot vilkkuen. ’Hänellä on ase’, huusin täyttä kurkkua. Poliisin ilmaantuminen pelästytti hänet, eikä hän painanut liipaisimesta. Olen varma, että jos Portlandin poliisivoimat eivät olisi tulleet paikalle, minua olisi ammuttu täysin syyttä suotta.”