Kovia kokenut Paul Di’Anno: ”Kun Iron Maiden lopettaa, se tulee olemaan yksi elämäni surullisimmista päivistä”

Viime vuosina moninaisista terveysongelmista ja vähän muistakin huolista kärsinyt ex-Iron Maiden -laulaja Paul Di’Anno kertoi kuulumisiaan Eon Musicille hiljattain myöntämässään haastattelussa.

Jutustelun tuoksinassa mieheltä tiedusteltiin, onko hän käynyt katsomassa Maidenia livenä sitten vuonna 1981 tapahtuneen lähtönsä jälkeen.

”Menin katsomaan heitä äitini kanssa, kun he esiintyivät ensimmäisen kerran Brucen [Dickinson] kanssa”, mies kertoo. ”Meidän täytyi lähteä kesken pois, koska ihmiset huusivat minua ja ajattelin, että ’Tämä ei käy päinsä.’ Mutta tällä heidän juuri tekemällään kiertueella Steve [Harris] oli loistava, sillä vaimoni ja poikani halusivat mennä katsomaan heitä Yhdysvalloissa, joten otin yhteyttä Loopyyn [entinen Maiden-roudari Steve ‘Loopy’ Newhouse]. Sain hänen avullaan yhteyden Steveen ja hän antoi heille vip-passit, pääsyn takahuoneeseen ja tapasi vaimoni Marian ja poikani Christianin. Niinpä olemme taas yhteyksissä ja se on mahtavaa. Juttelimme hieman, ja heti kun saan itseni parempaan kuntoon, tapaamme drinkkien ja illallisen äärellä.”

No mutta, sehän on hienoa, että entiset soittokaverit ovat jälleen yhteyksissä.

”Kyllä, olen siitä mielissäni”, Di’Anno vahvistaa. ”Sanonpa vain sen, että kun Maiden lopettaa, se tulee olemaan yksi elämäni surullisimmista päivistä. Ajattele, kuinka paljon iloa fanit saavat kuullessaan Maiden-biisejä, olivatpa ne minun tai eivät, ympäri maailman konserttiareenoita? He ovat aivan mahtavia ja tuovat maailmaan niin paljon iloa, enkä halua heidän lopettavan. Joskus sekin saattaa olla edessä, mutta toivon että ei vielä pitkään aikaan.”