Kuinka irtoaa Pearl Jam -nokkamieheltä Ramones? 6 vuoden takainen liveveto arkistojen kätköistä on nyt julkaistu virallisesti

19.7.2020 14:18

Pearl Jam -solisti Eddie Vedder ja yhdysvaltalaisen hardcore punk -yhtye Zeken Blind Marky Felchtone yhdistivät voimansa maailman parhaaksi rock and roll -yhtyeeksi itseään tituleeraavan Supersuckersin kanssa vuonna 2014. Tapahtumat sijoittuivat Seattleen, Washingtoniin kesäkuun 19. päivä. Supersuckersin laulaja-basisti Eddie Spaghettilla oli hiljattain todettu kurkkusyöpä ja yhtye oli viimeistelemässä Pohjois-Amerikan kiertuettaan, kun Vedder ilmoitti halustaan tehdä jotain heidän kanssaan.

Lopputuloksena syntyi kimppaveto Ramonesin vuoden 1989 I Believe In Miracles -klassikosta. Nyt kuusi vuotta myöhemmin kyseisen live-esityksen ääninauha löydettiin jostakin arkistojen kätköstä ja julkaistiin viimein virallisesti.

”Mikä nöyräksi vetävä kokemus minulle henkilökohtaisesti, ja mikä hämmästyttävä rokkikeikka ihan noin ammattillisessa mielessä”, Spaghetti muistelee. ”Se todella välittyy tältä äänitteeltä. Minkälainen dokumentti historiallisesta hetkestä tämä onkaan! Eddie oli hämmästyttävä ja bändi oli aiva liekeissä tuona iltana.”

Kuuntele tästä:

Lisää luettavaa