Kuinka mahtaa Titanic-elokuvan kaikkien 90-luvulla eläneiden mieliin syöpynyt tunnari taipua metalliksi? – Kuunnellaanpa

29.7.2018 18:16

Kaikkihan toki muistavat vuonna 1997 teattereihin ilmestyneen Titanic-elokuvan. Se teki Leonardo DiCapriosta yhden sukupolvensa suurimmista Hollywood-tähdistä, sementoi ohjaaja James Cameronin paikan kaikkien aikojen elokuvantekijöiden keskuudessa (jos moista statuksen vahvistusta nyt Terminatorien ja Aliensin jälkeen ylipäätään tarvittiin), putsasi Oscar-pöydän ja pisti kaikessa rytäkässä vielä kaikki tuottoennätykset uusiksi. Rainan ”tunnaria”, Celine Dionin tulkitsemaa My Heart Will Go On -kappalettakaan ei päässyt vuoteen-pariin radioaalloilla pakoon, vaikka olisi kuinka yrittänyt.

Nyt Trivium-nokkamies Matt Heafy on julkaissut Youtube-kanavallaan oman yhden miehen metal-tulkintansa tästä ajattomasta klassikosta ja voit katsastaa lopputuloksen yltä.

Heafy on esittänyt omia metallisoituja versioitaan aina Big Crosbyn tuotannosta Elviksen hitteihin, joten jos miehen edesottamukset vain kiinnostavat, voit käydä katsastamassa niitä täällä.

Lisää luettavaa