Kuinka taittuu Slipknot-keulakuvalta Metallican Holier than Thou? Kuunnellaanpa tästä

Slipknot-keulakuva Corey Taylor on julkaissut oman versionsa Metallican Holier Than Thou -kappaleesta. Versio on jälleen peruja 53 kappaletta sisältävältä The Metallica Blacklist -coveralbumilta, jolla varsin eklektinen valikoima artisteja tulkitsee Ison M:n mustan albumin kappaleita.

Taylor jutusteli samassa yhteydessä Knotfest.comin haastattelussa Metallicasta ja muista thrash metal -jättiläisistä ja siitä, kuinka ne muovasivat hänen musiikillista identiteettiään 1980-luvun lopulla.

”Se oli lähtölaukaus uudelle psykojen sukupolvelle, sillä nuo bändit vetosivat niin moniin erilaisiin — en halua sanoa ’kuppikuntiin’, mutta erilaisiin yleisöihin”, Taylor sanoo. ”Punk-skidit rakastivat heitä ja metalliskidit palvoivat heitä. Se oli edelleen liian undergroundia suurelle yleisölle. Jopa vaihtoehtomusaa kuunnelleet diggasivat siitä, sillä siinä oli raivoa ja se oli jotain erilaista. Se tuntui raskaammalta kuin [Black] Sabbath ja Deep Purple, mutta ne olivat bändejä, jotka vaikuttivat näihin bändeihin. Saatoit tuntea hardcore-skenen möyrinnän — punkia, hardcorea, kamaa jota me skeittarit kuuntelimme hip hopin ja tuollaisen lisäksi. Tämä oli nopeasti kehittyvä asenteen ja nopean musiikin räjähdys, ja tiesimme että heti kun vanhempamme kuulivat siitä, he vihaisivat sitä, ja se sai meidät rakastamaan sitä vielä enemmän. Mikään ei ole parempaa kuin kuunnella jotain, joka pelottaa aikuisia.”

Taylor toteaa myös Master Of Puppetsin olevan ”täydellinen heavy metal -albumi”.

Kuuntele Taylorin versio Holier Than Thousta alta.