Kuinka toimii kirjasto keikkapaikkana? Olavi Uusivirta näyttää mallia

7.11.2014 10:51

Hiljaisuuden tyyssijana tunnettu kirjasto toimii yllättävän hyvin myös keikkapaikkana. Tampereen kirjastossa livekeikkoja järjestetään säännöllisesti.

Olavi Uusivirta esitteli uuden biisinsä Rakastajat Tampereen pääkirjastossa, jossa hän esiintyi Metso LIVE -tapahtumassa 20. lokakuuta. Kappale syntyi viikkoa aikaisemmalla Tampereen esiintymisellä soundcheckin yhteydessä jammaillessa Yo-talolla. Toinen pääkirjastossa kuultu erikoisuus on Tuulen tiellä, jota ei ole levytetty ainakaan vielä.

Tampereen pääkirjaston Metso LIVE –tapahtumissa artistien kanssa keskustellaan etenkin kirjallisuus- ja musiikkisuosikeista, jonka jälkeen kuullaan heidän tuotantoaan artisteille vapaat kädet antaen. Vierailemassa ovat käyneet esimerkiksi 22-Pistepirkko, Aino Venna, PULSE – The Finnish Tribute to Pink Floyd ja Samae Koskinen.

Tamperelainen rockyhtye Risto, jota Uusivirtakin peukuttaa, saapuu Metso LIVE:n vieraaksi 15. joulukuuta. Artistien esitykset ja haastattelut ovat katseltavissa Tampereen kaupunginkirjaston Youtube-kanavalta, jos paikan päälle ei pääse musiikista nauttimaan.

Alla Olavi Uusivirran herkkä liveveto Rakastajat. Sen lisäksi soittolistalta löytyy kuusi muutakin biisiä, sekä pitkä haastattelu.

 

Lisää luettavaa