”Kummitus tulee kylään kahville ja ruokaa!” – usko pois, et voi elää ilman tätä rockmuusikon kirjaa

20.8.2014 11:46

Vähintäänkin erinomaisen Pertti Kurikan Nimipäivät -orkesterin kitaristi Pertti Kurikka alias Kalevi Helvetti on julkaissut omaa nimeään kantavan kirjan, joka sisältää hurjia kauhutarinoita kirosanoilla maustettuna.

”Luuranko tulee kylään ja tappaa kaikki ihmiset” ja niin edelleen. Kalevi Helvetti -kirjan on kustantanut meksikolainen Ediciones Hungria ja teos on tilattavissa täältä. Tuossa alempana on pari mahtavaa mainostraileria.

Kerrottakoon myös, että Kurikka-basisti Sami Helteen ja hänen kavereidensa ideasta lähtenyt hyväntekeväisyyskonsertti SalamaRock soi Helsingin Korjaamolla 27. elokuuta. Pertti Kurikan Nimipäivien lisäksi mukana ovat muun muassa Pepe Willberg ja Eduardo Martinez. Soundi suosittelee paikalle menemistä.

Konsertti kerää varoja vammaisten ihmisten liikunta- ja kulttuuritoimintaan Etelä-Tansaniassa. Mukaan lähteneet artistit lahjoittavat keikkapalkkionsa ja konsertin lipputulot Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe ry:n ja journalistien kehitysyhteistyöjärjestö Vikesin Tansanian Mtwarassa tekemän työn hyväksi.

Sami Helle kertoo lisää: ”Olemme matkustamassa syyskuussa Radio Valon kanssa Tansaniaan ulkoministeriön kulttuurimatkatuen avulla. Pääsemme jakamaan kokemuksiamme kehitysvammaisten osallistamisesta mediatyön avulla ruohonjuuritasolla toimivan Radio Jamii -yhteisöradion toimittajien kanssa. Olen itse kokenut nuoruudessani syrjintää kehitysvammaisuuteni takia ja tiedän, että Tansaniassa vammaisten asema on vielä vaikeampi kuin Suomessa. Kun vammaisille itselleen annetaan mahdollisuus puhua omasta puolestaan, niin valtaväestön negatiiviset asenteet hälvenevät.”

Niin, ne kirjatrailerit:

Lisää luettavaa