Kumpi on Kissin nokkamies, Paul Stanley vai Gene Simmons? Paul Stanleyllä on selvä näkemys asiasta

29.3.2018 08:40

Harvassa ovat ne viikot, ettei Gene Simmons olisi nostattamassa kohua jossain päin mediakenttää. Mutta tarkoittaako tämä, että vanhan kieliniekka on yhtyeensä keulakuva? Ei välttämättä, sanoo Paul Stanley – hänen mielestään hän on Kissin bändiliideri, mikäli asiaa perinteisin perustein mitataan.

Aihe tuli esille Business Jet Traveler -julkaisun haastattelussa. Stanleylta kysyttiin, kumpi kaksikosta on oikeastaan Kissin kasvot – molemmat kun ovat tahoillaan sellaiseksi julistautuneet – ja laulaja pysyi siinä kannassa, että hän on se perimmäinen Kiss-jäsen.

”Yhtyeen keulakuva on se henkilö, joka hoitaa puhumisen, antaa bändille sen identiteetin ja kommunikoi yleisön kanssa. Lavalla on vain yksi henkilö, joka tekee niin. Jos se on keulakuvan määritelmä, sitten asia on selvä. Jos taas tulkitset keulakuvan olevan jotain muuta, vaikkapa medianäkyvyyttä, niin sitten se on eri asia”, Stanley sanoi.

Voipi olla, että Simmonsilta tulisi asiaan erilainen vastaus, jos joku sattuisi kysymään – kuten varmaan lähiaikoina kysyykin.

Blabbermouth nostaa tahollaan esille rumpali Eric Singerin vanhan Classic Rockille antaman kommentin, joka selventää aihetta omalla tavallaan paljonkin. Kun häneltä kysyttiin, kumpi päällysmiehistä on Kissin johtaja, hän kuvaili asiaa näin: ”Gene rakastaa olla äänessä, me kaikki tiedämme sen. Mutta Kississä ei tapahdu mitään, mihin Paul Stanley ei anna lupaa.”

Lisää luettavaa