Kun amputaatio uhkaa, ei voi kuin perua keikkoja – jotkut bändit eivät totisesti saa mitään helpolla

7.1.2019 19:57

High on Firen keskushahmo Matt Pike on yksityiselämässään melkoinen surullisen hahmon ritari. Miehen tuorein albumi Electric Messiah on saanut kriitikoilta ja yleisöltä myönteisen vastaanoton, mutta nyt tuli tieto, että High on Fire joutuu jälleen perumaan sovittuja keikkoja – ja tutun brutaalista syystä.

Facebookissa julkaistu tiedonanto kertoo, että yhtyeen keikat helmikuun alkuun asti – kaikkiaan 18 kappaletta – on peruttu, koska Piken diabetes uhkaa jälleen viedä muusikon leikkauspöydälle. Viime vuonna High on Fire joutui ilmoittamaan samanlaisia uutisia, ja tuolla kerralla Pikelta amputoitiin osa varpaasta diabeteksen aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi.

”Nyt yritän pelastaa toisen varpaani, tällä kertaa isovarpaani, ja olen jumissa tilanteessa, joka ei ole hallinnassani. Odotan yhä lääkäriltä lisätietoja asiasta, mutta tällä hetkellä olen suuressa vaarassa menettää varpaani tai jopa suuremman osan jalastani diabeteksen vuoksi”, Pike kirjoittaa ja lisää hoitaneensa sairautta hyvin tunnollisesti.

Voimia Mattille, ei ole varmasti helppo tilanne. Kun tähän lisää vielä Piken aiemman päihdeongelmat sekä kaksisuuntaisen mielialahairiön, niin voi todeta, että kovissa liemissä on mies keitetty.

Lisää luettavaa