Kun kysymykset saavat verenpaineen kohoamaan – Loudwire teki koosteen haastattelutilanteista, joissa muusikot ovat polttaneet päreensä

13.12.2021 21:36

Loudwire on koonnut yhteen haastattelupätkiä, joissa muusikot ovat tavalla tai toisella hermostuneet haastattelijoiden heille esittämistä kysymyksistä.

Mukana on koosteessa on muun muassa Slipknot, jonka perkussionisti Clown päätyy kutsumaan The Tonight Show’n haastattelijaa aasiksi Grammy-gaalan punaisella matolla. Lisäksi pääsemme todistamaan radiopersoona Howard Sternin ja Kiss-basisti Gene Simmonsin välienselvittelyä sekä Creamin tunnetusti tulisieluisen rumpalilegenda Ginger Bakerin totaalista hermojen pettämistä Beware of Mr. Baker -dokumentin kulissien takana. Lou Reed antaa puolestaan haastattelijalleen oppitunnin nopeatempoisen vinoilun jalosta taidosta.

Viimeisenä nähtävä ex-Gorgoroth-vokalisti Gaahlin kiskoiltaan rymisevä haastattelutuokio on kuitenkin kaikkein kiusallisinta katsottavaa. ”Et keskity siihen mitä sinulle kerrotaan”, mies lausuu haastattelijaan tympääntyneenä ja tuijottaa loppuajan täyden hiljaisuuden vallitessa tyhjyyteen.

Katso alta.

 

Lisää luettavaa