Artisti: Ginger Baker

”Ginger Baker, mahtava rumpali, villi ja kultainen mies” – Paul McCartney, Mike Portnoy ja muut surevat menehtynyttä Cream-rumpalia

Raportoimme vastikään Ginger Bakerin menehtyneen aiemmin tänään. Tieto legendaarisen rumpalimestarin poismenosta on tietenkin järkyttänyt musiikkimaailmaa ja saanut niin fanit kuin muusikotkin muistelemaan miestä sosiaalisessa mediassa.

Huonoja uutisia: Cream-suuruus Ginger Baker on vakavasti sairas – ”Pitäkää hänet rukouksissanne”

Nyt vaikuttaa siltä, että musiikkiyleisölle on tulossa jälleen suru-uutisia. Rolling Stone uutisoi, että Creamin rumpali ja klassikkoyhtyeen perustajajäsen Ginger Baker on pahasti sairas. Tilanteesta kertoi alun perin Bakerin perhe tämän Twitter-tilillä. Baker on 80-vuotias.

Legendaarisen Cream-rumpalin poika avautuu surullisista väleistään isäänsä: ”On kuin hän olisi jo kuollut”

Cream-yhtyen riveistä tunnetun, ja yleisesti yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista rumpaleista tunnustetun Ginger Bakerin ja tämän Kofi-pojan välit eivät tuntuisi olevan siitä kaikkein lämpimimmästä päästä. Näin voisi päätellä miehen Rolling Stonelle myöntämästä haastattelusta, jossa mies muun muassa kertoo, miksi ei ole koskaan kokenut paineita isänsä saappaiden täyttämisestä.