Kun Lennon ja Dylan kohtasivat vuonna 1966, jälki oli kaikkea muuta kuin kaunista

https://youtu.be/A5YLdHG83U0

Tässäpä kiintoisa video kaukaa historian hämäristä. Ultimate Classic Rock muistuttaa maailmaa vuonna 1966 kuvatusta videosta, jossa John Lennon ja Bob Dylan jakavat saman taksin ja höpisevät niitä näitä. Video kuvattiin Eat the Document -nimistä dokumenttielokuvaa varten, mutta dokkaria ei koskaan virallisesti julkaistu – osapuolten suureksi helpotukseksi.

Herrat artistit nimittäin olivat pahanpäiväisesti sekaisin, ja Lennon myöhemmin antoi ymmärtää, että miesten ruokalistalle olisi kuulunut aiemmin päivällä heroiinia. Erityisesti Dylan horisee kameralle aivan mitä sattuu, kun Lennon yrittää sentään vähän skarpata. Epämääräisessä keskustelussa mainitaan niin Thames-joki, Adolf Hitler, The Mamas & Papas, Johnny Cash, Winston Churchill kuin Mick Jaggerkin. Yhtäkään näistä ei tosin käsitellä missään tolkullisessa yhteydessä.

Ultimate Classic Rockin mukaan Dylan alkoi voida pahoin pian sen jälkeen, kun kamerat menivät pois päältä, ja kuvausporukka päätyi hotellin aulaan, missä Dylan oksensi kukkamaljakoihin. Tämän jälkeen artisti pääsi viimein huoneeseensa potemaan vointiaan. Sillä lailla!

Elintapojaan siistinyt Dylan nähdään pian konsertissa Suomessakin, kun artisti esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla 24. kesäkuuta.