Kun Metallica suomalaisfanien huutoon vastasi – bändi julkisti Helsingissä nauhoitetun videon todellisesta liveharvinaisuudesta

31.10.2018 19:53

Metallica jatkaa tulevan Justice for All -juhlapainoksen promotoimista julkaisemalla arkistoistaan livevideoita jokaisesta levyn kappaleesta. Levyn harvemmin konserteissa kuullusta materiaalista päästiin nauttimaan toden teolla viime viikolla, kun metallijätti julkaisi videon melkoisen harvinaiseksi luokiteltavasta To Live Is to Die -vedosta vuodelta 2011.

Nyt vuoronsa on saanut se kenties liveolosuhteissa harvinaisin liveolosuhteissa Justice-raita, kun yhtye jakoi Youtube-kanavallaan Helsingissä vuonna 2014 nauhoitetun tallenteen The Frayed Ends of Sanitystä. Kyseessähän oli kaikkien aikojen ensimmäinen kerta, kun kappale soitettiin kokonaisuudessaan keikalla. Tapahtumapaikkana toimi Sonisphere-festivaali Hietaniemessä.

Biisin ensiesityksestä on kiittäminen suomalaisfaneja, jotka äänestivät sen tuolloin illan settilistalle – eikä todellakaan turhaan, sillä yhtye toimitti liki 8 minuuttisesta eepoksesta varsin tiukasti napsuvan luennan.

Voit katsoa vedon yltä.

Lisää luettavaa