”Kun paljastat kaiken, ei ole enää mitään piiloteltavaa” – David Ellefson kommentoi seksikohuaan

2.1.2024 19:37

David Ellefson erotettiin Megadethistä vuonna 2021 varsin skandaalinkäryisissä tunnelmissa. Ellefsonista vuosi julkisuuteen videoita, joissa yli 50-vuotias basisti tyydytti itseään keskustellessaan 19-vuotiaan naispuolisen fanin kanssa videoyhteyden välityksellä. Tämä ei Dave Mustainea miellyttänyt, ja muutaman viikon kuluttua kohun syntymisestä Megadethin alkuperäisiin jäseniin lukeutunut Ellefson sai lähtöpassit.

Nyt Ellefson kommentoi tapausta Metal Hammerin haastattelussa. Basisti ei ole missään vaiheessa tuntunut olevan erityisen häpeissään tapahtuneesta, eikä sävy ole nytkään muuttunut.

”Tälläkin asialla on kaksi puolta. Ensinnäkin kun paljastat kaiken, ei ole enää mitään piiloteltavaa. Paskat, nyt voit olla todellakin oma itsesi! Tulemme kaikki tähän maailmaan synnyinasussamme, joten mitä hävettävää siinä on?” Ellefson sanoo ja jatkaa:

”Pahinta kaikessa on se häpeä, mitä tapaus aiheutti joillekin ihmisille, kuten perheelleni. He eivät ansainneet tätä kaikkea. Heitä kunnioittaakseni aion pitää perhedynamiikan pois keskustelusta. Se on heidän tahtonsa.”

Ellefson lisää, että hänen erottamisensa oli nimenomaan Dave Mustainen tahto.

”Dave sekä hänen managerinsa ja lakimiehensä ottivat minuun yhteyttä”, Ellefson muistelee kohun alkuhetkiä. ”Joku heistä väläytti, että otetaanpa askel taaksepäin ja annetaan Ellefsonin hoitaa asiaa. Se jättäisi hänelle oven raolleen paluuta varten. Mutta Dave ei halunnut tehdä niin. Hän teki päätöksensä, ja tässä sitä ollaan.”

Lisää luettavaa