Kun popjumalatar ja death metal -veteraani kohtasivat – Cannibal Corpse -nokkamies muistelee vierailuaan Cherin luona

AOP

Cher kävi jopa katsomassa bändiä keikalla, muistelee Corpsegrinder.

Cannibal Corpse -yhtyeen laulaja/örisijä George ”Corpsegrinder” Fisher muisteli tuoreessa Metal Hammer -lehden haastattelussa mielenkiintoista tarinaa siitä, miten hän ja vaimonsa kerran päätyivät Cherin kotiin – ja miten popkuningatar tuli myös katsomaan death metal -veteraaneja näiden keikalle.

”Cherin poika Elijah (Blue Allman), joka soittaa Deadsy-yhtyeessä, on suuri Cannibal Corpse -fani. Tyyliin 15 tai 20 vuotta sitten hän kutsui meidät Los Angelesiin soittamaan synttäribileisiinsä Viper Roomiin. Hänen syntymäpäivänsä on kaksi päivää minun synttärieni jälkeen, joten minä ja vaimoni menimme paikalle jo hieman etuajassa hengailemaan ja viettämään aikaa”, Fisher muistelee.

”Päivää ennen keikkaa Elijah kutsui meidän Cherin talolle. Cher ei ollut siellä – hän oli jossain shoppailemassa. Nauroin, että ’Niin, totta kai hän on shoppailemassa’. Mutta en huomannut, että hän tuli takaisin kun olimme siellä. Juttelin Elijahin kanssa ja yhtäkkiä vaimoni alkaa hakkaamaan käsivarttani ja kuiskuttelemaan: ’Tuolla on Cher!’ Olin vain, että jaa, siistiä, mutta ei se ollut sama kuin tavata joku King Diamond tai Chuck Billy, koska niitä tyyppejä todella ihailen.”

”[Cher] oli supermukava. Hän kokkasi meille ja sellaista. Hän tuli myös katsomaan keikkaamme ja pahoittelin, että hän joutui kuuntelemaan Cannibal Corpsea, mutta hän totesi vain, että ’Ei ei, pidin siitä’. Pyysin häntä näyttämään käsillään hevimerkkiä ja hän tokaisi: ’Voi kulta, minä olin metal jo ennen kuin olit edes syntynyt’. Olin, että hitto vie, Cher pisti luun kurkkuuni!”

Cannibal Corpse julkaisee 16. huhtikuuta uuden Violence Unimagined -pitkäsoittonsa. Levyltä on juuri julkaistu maistiaisena single Murderous Rampage, jonka voit kuunnella tuosta alta. Löydät lisää asiaa yhtyeestä ja bändin uudesta levystä myös perjantaina 26.3. kauppoihin ilmestyvästä Soundi-lehdestä.