Uhkaili poliisia veitsellä, kotona tulipalo, palon keskellä liekinheittimiä – Cannibal Corpse -kitaristi suurissa vaikeuksissa

AOP

Atlantin takaa kantautuu uutisia, joita olisi vaikea uskoa tosiksi, ellei useammasta arvovaltaisesta lähteestä niitä lukisi. Näyttää siltä, että Cannibal Corpsen Pat O’Brien on ajautunut huomattavan pahoihin vaikeuksiin lain kanssa – ja kukaties myös päihteiden tai mielenterveysongelmien kanssa. Aika tasapainottomalta tämä tapahtumaketju nimittäin vaikuttaa.

ABC-pohjainen televisioyhtiö WFTS-TV uutisoi, että O’Brien pidätettiin Floridan Northdalessa, kun muusikko tunkeutui luvatta paikalliseen asuntoon. Toinen talon asukkaista käski kitaristia poistumaan välittömästi, jolloin O’Brien tönäisi hänet nurin ja juoksi piiloon talon takapihalle.

Kun poliisit saapuivat paikalle, O’Brien ryntäsi näitä kohti veitsi kädessään. Poliisit käyttivät sähkölamautinta muusikon taltuttamiseen.

Mutta tässä oli vasta tarinan alku, uskomatonta kyllä. Palokunta sai samoihin aikoihin hälytyksen O’Brienin asunnolle Northdaleen, kun naapurit huomasivat asunnon olevan liekeissä. Palokunta sai palon hallintaansa, mutta vasta suurien vaikeuksien jälkeen, sillä palon keskellä oli muun muassa kaksi sotilaskäyttöön tarkoitettua liekinheitintä. Nämä muodostivat tietysti vakavahkon räjähdysvaaran.

Kenties lähipäivinä saamme kuulla, mitä ihmettä siellä on oikein tapahtunut. Cannibal Corpsen on määrä liittyä Slayerin matkaan yhtyeen tulevalla Yhdysvaltain-kiertueella.