Kvelertak julkaisee uuden levynsä ystävänpäivänä – Ensimmäinen single kuunneltavissa

Splid on ensimmäinen levy uuden laulajan kanssa.
27.11.2019 08:49

Norjalainen black ’n’ roll -yhtye Kvelertak julkaisee neljännen pitkäsoittonsa Splid (suomeksi eripura tai riita) osuvasti ensi vuoden ystävänpäivänä eli 14. helmikuuta. Kyseessä on bändin ensimmäinen levy, jolla on mukana 2018 mukaan liittynyt uusi laulaja Ivar Nikolaisen.

”Albumi heijastelee tavallaan riitaisaa maailmaa – modernia dystopiaa, jossa on levottomuutta ja jyrkkiä rintamia joka suunnalla. Toisaalta levyn nimi viittaa myös elämänmuutoksiin, joita olemme kokeneet sitten edellisen levymme”, yhtyeen kitaristi Vidar Landa kertoo

”Ivar on vaikuttanut vahvasti siihen, että bändimme on saanut aivan uutta elinvoimaa ja energiaa. Uskon, että se on kuultavissa tällä uudella levyllä. Kvelertak soi nyt vahvempana kuin koskaan.”

Esimakua vahvasta ja monipuolisesta levystä on tarjolla tuoreen Bråttebrann-singlelohkaisun muodossa. Voit ottaa kappaleen haltuusi tuosta alapuolelta.

Kvelertak lähtee uuden levynsä tiimoilta myös pitkälle kiertueelle ensi vuoden helmikuussa. Yhtye saapuu kiertueellaan myös Suomeen heittäen maaliskuun lopussa keikat Tampereella ja Helsingissä.

Lisää luettavaa