Kylätapahtumasta 15 000 hengen maalaisfestivaaliksi – Karjurockin juhlavuoden esiintyjinä Bonnie Tyler, Stratovarius ja Pelle Miljoona

10.5.2016 10:47

Karjurock juhlii 10-vuotista taivaltaan Uudenkaupungin Lokalahdella 14.-16.7.2016. Juhlavuoden artistikattauksesta löytyy niin historian havinaa kuin listojen tuoreimpia tuulahduksia.

Perjantaina lavalle nousee Bonnie Tyler, joka muistetaan suurhiteistään Total Eclipse Of The Heart ja Holding Out For A Hero. Muita perjantain esiintyjiä ovat muun muassa toistaiseksi viimeisen keikkansa tekevä Pelle Miljoona Oy, Klamydia ja Francine.

Lauantaina raskaampaa kaartia edustaa Stratovarius, joka on juuri julkaissut yhtyeen uraa läpileikkaavan Best Of -kokoelman. Lauantain muita esiintyjiä ovat esimerkiksi ruotsalainen Sparzanza, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Kilpi.

Karjurockia on kehitetty jatkuvasti koko sen historian ajan. Tämän vuoden suurin uutuus on leirintäalueelta löytyvä saunakylä, josta löytyvät jatkuvalämmitteinen sauna, suihkut sekä vesivessat.

Varmistuneet esiintyjät:
Torstai: Anna Abreu, Hevisaurus. Koko perheen tapahtuma tivolilla ja oheisohjelmalla.

Perjantai: Bonnie Tyler (UK), JVG, Pelle Miljoona Oy, YÖ, Francine, Klamydia.

Lauantai: Jari Sillanpää, Kaija Koo, Stratovarius, Dave Evans (UK), Neljänsuora, Pertti Kurikan Nimipäivät, Roope Salminen & Koirat, Sparzanza (SWE), Kilpi.

 

Lisää luettavaa