Kyllä Suomessakin osataan: Nummirockissa yllätyskosinta kesken metallikeikan mäiskeen

Nummirock loi varsin räyhäkkäät puitteet kosinnalle.

Juhannus ja metallimusiikki saa suomalaisetkin sen verran herkälle tuulelle, että romanttiset tempauksetkin lähtevät muutoin niin jäyhähköstä selkärangasta ikään kuin refleksinomaisesti sopivan tilanteen osuessa kohdalle. Kuin vahvistukseksi tälle, Ilta-Sanomat raportoi yhden tälläisen tilanteen osuneen kesken Nummirockissa esiintyneen ukrainalaisen Jinjerin keikkaa.

Mikko Kivistö -niminen muusikko ampaisi nimittäin lavalle kesken kiivaimman rokin räimeen, yhtyeen lopettaessa soittonsa sen siliän tien ja yleisön hiljentyessä henkeään pidätellen odottamaan mitä tuleman oikein piti. Lopulta Kivistö pyysi täysin yllätettyä Katja Myllymäkeä vaimokseen. Silminnähden herkistyneeltä morsiameltaan kyllä-vastauksen saanut Kivistö kommentoi myöhemmin lehdelle, ettei Jinjerin keikka ollut suinkaan sattumanvarainen valinta kosinnan ympäristöksi. ”Me kuuntelimme tätä bändiä ensimmäisillä treffeillämme”, tyytyväinen mies selvensi kihlaparin ja orkesterin välistä yhteistä historiaa.

Jinjerin vokalisti Tatjana Shmailjuk puolestaan piti tempausta omaperäisenä ja hyvinkin romanttisena vetona: ”Minusta se oli parempi ratkaisu kuin laittaisi sormuksen kakun sisään tai samppanjalasin pohjalle. Mielestäni se olisi vähän nynnyratkaisu. Tämä ratkaisu oli erittäin romanttinen. Mies meni lavalle ja kosi kaikkien edessä. He kaikki jakoivat heidän onnensa.”

Ei muuta kuin rutkasti onnea tulevalle avioparille!