L.A. Guns päätyi poikkeukselliseen järjestelyyn keikallaan – kitaristi esiintyi vessasta käsin

Texasin Planossa esiintynyt L.A. Guns joutui turvautumaan suhteellisen poikkeukselliseen järjestelyyn keikkansa täydellä miehityksellä toteuttaakseen. Yhtyeen kitaristi Tracii Guns päätyi nimittäin esiintymään takahuoneen vessasta käsin samalla kun yhtyetoverinsa huhkivat tavalliseen tapaan lavalla.

Guns N’ Rosesin esiasteessa mukana ollut Guns kärsii paniikkihäiriöstä, joka alkoi oireilla kovassa lämmössä.

”Monet tietävät että kärsin paniikkihäiriöstä”, Guns kirjoitta Facebookissa ennen keikkaa. ”Vaikka se onkin 95-prosenttisesti hallinnassa, lämpö on yksi sen laukaisevista tekijöistä enkä yksinkertaisesti pysty soittamaan kuumassa. Mutta! Löysimme ratkaisun tämän illan keikalle. Soitan ilmastoidusta ja mukavasta vessasta käsin suoraan lavan takaa. Lähetän setistä Instagram-liven jos teidän täytyy nähdä minut soittamassa. Pahoittelen hullujen aivojeni puolesta.”

L.A. Guns -basisti Johnny Martin ottaa kunnian järjestelyn keksimisestä.

”Tracii ei aikonut esiintyä ollenkaan, koska hänen ahdistuksensa on edelleen valloillaan”, basisti kommentoi. ”Hän sanoi minulle ettei aikonut vetää show’ta, koska kuumuus oli vain liikaa hänen kunnolleen. [Kakksokitaristi] Ace [Von Johnson] olisi hoitanut hänen osuutensa. Olisimme esiintyneet käytännössä kvartettina. Ehdotin, että mitä jos etsisimme ilmastoidun tilan lavan läheisyydestä. Ja… voila! Tässä sitä ollaan. Paljon parempi kuin keikka ilman häntä. Olen vittu nero!”

Gunsille viritettiin kamat vessaan ja kitaristi striimasi suorituksensa sosiaalisen median kautta. Mies käväisi kuitenkin myös keikan lopuksi lavalla näyttäytymässä ja heittämässä plektroja katsojille.