”Lähellä loppua ollaan” – Viime aikoina sairastellut Ozzy Osbourne on alkanut miettiä omaa kuolevaisuuttaan

Viime aikoina lähinnä terveysongelmiensa vuoksi otsikoissa viihtynyt Ozzy Osbourne paljastaa hiljattaisessa Metal Hammerille myöntämässään haastattelussa — jonka litteroinnista vastaa Blabbermouth — alkaneensa pohdiskelemaan omaa kuolevaisuuttaan oikein toden teolla.

”Jos olisit kysynyt minulta vuosia sitten, että ’Kauanko luulet eläväsi?’ olisin vastannut, että ’Olen kanttuvei ennen kuin täytän 40!'”, Ozzy toteaa. ”Minulla on ollut onnea matkassa. Jos lukisit uutisen, jossa ilmoitettaisiin, että ’Ozzy Osbourne on löydetty kuolleena hotellihuoneestaan’, et ihmettelisi sitä yhtään. Sanoisit vain, että ’Niinpä tietysti.'”

Ozzy kommentoi aiemmin The Pulse Of Radiolle, kuinka monet hänen aikalaisistaan ovat siirtyneet viime aikoina taivaallisille esiintymisareenoille. ”Porukkaa putoilee kuin kärpäsiä nykyään”, mies kauhisteli. ”Voin vain toivoa, että oma vuoroni ei ole vielä tulossa. Olen onnekas, että en ole vielä kuollut, sillä minulla oli tapana — tarkoitan, että mitä tulee viinaan ja huumeisiin, minun olisi pitänyt kuolla jo tuhanteen kertaan.”

Metal Hammer tiedustelikin, onko Ozzy pohtinut viime aikoina kuolemaa. ”Kyllä, olen miettinyt sitä”, Ozzy vastaa. ”Lähellä loppua ollaan. Kun täyttää 70, sitä huomaa kuinka käsittämättömästi maailma on muuttunut. On ihan hullua ajatella, mitä kaikkea on meneillään. Kaikki on muuttunut niin nopeaksi. Voit tehdä nykyään tunnissa saman kuin mihin ennen vanhaan kului viikko. Mielestäni ihmiskunnan vauhti on aivan liian kova.”

Ozzy toipuu parhaillaan kiertuesuunnitelmat alkuvuodesta uusiksi laittaneesta keuhkokuumeesta.