”Lähetin kaksi tonnia hevosenpaskaa oppilasasuntolan valvojalle” – Bruce Dickinson muistelee hurjia opiskeluaikojaan

11.2.2024 18:49

Pian The Mandrake Project -sooloalbuminsa julkaiseva Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson on ollut viime aikoina kiireinen promohommien parissa. Tuoreessa The Telegraphille antamassaan haastattelussa muusikko avautui muun muassa lentäjän urastaan ja kouluvuosistaan. Jälkimmäisen aiheen tiimoilta Dickinson kertoo löytäneensä itsensä yksityiskoulusta, jossa tuleva muusikko aiheutti vähän kaikenlaista hämminkiä.

”Kehitin oman pienen terroristijärjestöni”, Dickinson naureskelee. ”Lähetin kaksi tonnia hevosenpaskaa oppilasasuntolan valvojalle. Minut hakattiin mutta se oli sen arvoista. Kuusi sivallusta kepistä ja perse on verillä, mutta oli ehdottomasti sen arvoista nähdä kaksi tonnia höyryävää hevosenpaskaa hänen koristellun julkisivunsa rappusilla ja päästä tuumimaan, että ’minä tein tuon.'”

Yksityiskoulutaustasta huolimatta kukaan ei ole erehtynyt pitämään Dickinsonia yläluokkaisena.

”Ei, en ollut yhtään yläluokkainen, ja sen takia [luokkatoverini] pieksivät minusta koulussa paskat pihalle”, Dickinson sanoo. ”Pidin heitä hienostelevina paskiaisina, ja myös sanoin sen heille.”

Dickinson lisää, että heavy metalin työväenluokkainen status on stereotyyppi, sillä ”Black Sabbathia lukuun ottamatta yhdessäkään isoista metallibändeistä ei ole muita kuin porvareita.”

Lisää luettavaa