Larsin huumori riitti – luvassa eeppinen rumpubattle

13.6.2014 08:47

Kuten alkuviikolla uutisoimme, Jimmy Fallonin talk show’ssa järjestetyssä ”drum-offissa” mitelleet näyttelijä Will Ferrell ja Red Hot Chili Peppers -rumpali Chad Smith lisäsivät panoksia pöytään. Miehet haastoivat Metallica-rumpali Lars Ulrichin uuteen rumpubattleen.

− Larsia ottaa päähän, kun hänet sekoitetaan minuun ja Chadiin. Nyt hänellä on mahdollisuus tehdä tilit selväksi, miehet totesivat yhdysvaltalaismedia Spinin haastattelussa.

Ulrich ilmoitti ottavansa haasteen vastaan. Hän ilmoitti Spinille antamassaan lausunnossa olevansa huolissaan siitä, että Smithin ensimmäisessä rumputaistossa peitonnut Ferrell on voittamaton.

− Luulen, että pienellä harjoittelulla voisin mitellä tasapäisesti Chadia vastaan, mutta Willin kanssa asia on toisin. Hän on omalla tasollaan. Mutta olen ilman muuta valmis taistoon!

Seuraavaksi odotetaan, milloin eeppinen kolmintaistelu järjestetään.

− Annan Larsille kaksi neuvoa: jätä tuplabassarit kotiin ja panosta lehmänkelloihin, Chad Smith neuvoi Metallica-rumpalia Facebookissa.

Vakavamielinen nokittelu sai alkunsa viime syksynä. Smith haastoi Will Ferrellin rumputaistoon viime syksynä ja kaksikko keräsi 300 000 dollaria Cancer For College- ja Little Kids Rock -hyväntekeväisyysjärjestöille.

Lisää luettavaa