Lasten Hautausmaa juhlii pyöreitä kiertueella – Julkaisee myös levyllisen harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita

Lasten Hautausmaa on ehtinyt jo kymmenen vuoden ikään.
3.10.2023 13:40

Lasten Hautausmaa juhlistaa vuosikymmenen mittaista uraansa kiertueella sekä levyllä, johon on koottu harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita. Levy julkaistaan diginä sekä rajoitettuna kymppituumaisena vinyylinä. Kuukauden mittainen kiertue alkaa puolestaan 23.2.2024 Jyväskylästä ja kiertää Oulun, Hämeenlinnan, Tuusulan, Lappeenrannan, Joensuun, Turun, Tampereen ja Kouvolan kautta Helsinkiin. Liput keikoille ovat jo myynnissä keikkapaikkojen myyntikanavissa.

”Yhtäkkiä ollaankin tehty tätä reissua kymmenen vuotta! Kyllä sitä on jo syytä juhlia. Päätettiin julkaista kymppituumainen kymmenen vuoden hengessä ja samalla sulkea ympyrä, kun meidän eka julkaisukin oli kymppituumainen. Levyllä on kaksi ennen julkaisematonta kappaletta ja kaksi harvinaisempaa biisiä, joita ei löydy albumeilta. Tulkaa juhlimaan meidän kaa helmi-maaliskuussa!” intoilevat kitaristi Tuomo Mannonen ja laulaja Kristiina Vaara.

Juhlakiertue etenee tarkalleen ottaen seuraavasti:
23.2. Jyväskylä, Lutakko
24.2. Oulu, 45 Special
1.3. Hämeenlinna, Suisto-klubi
2.3. Tuusula, Krapin Paja
8.3. Lappeenranta, Nuijamies
9.3. Joensuu, Kerubi
15.3. Turku, Utopia
16.3. Tampere, Klubi
22.3. Kouvola, Pato areena
23.3. Helsinki, Ääniwalli

Lisää luettavaa