Lauri Tähkä tiedottaa ensi kesän suunnitelmistaan: areenakeikat Helsingissä ja Seinäjoella

Lauri Tähkä kertoo nyt, mitä aikoo tehdä ensi kesänä. Vastaus on tämä: kaksi ulkoilma-areenakonserttia, joista ensimmäinen järjestetään 13. kesäkuuta Seinäjoen OmaSp-stadionilla ja jälkimmäinen 29. elokuuta Helsingin Telia 5G -areenalla. Viimeksi mainittu paikka tunnetaan kotoisammin nimellä Töölön jalkapallostadion.

”Ajattelin nauttia elämästä, laulamisesta, soittamisesta ja keikkailusta Revohkan kanssa ensi kesänäkin. Yöttömiin öihin ei ole enää kuin reilu puoli vuotta aikaa”, Tähkä kirjoittaa tiedotteessa.

”Haluan ehdottomasti aloittaa ensi kesän Toreilta Töölöön -kiertueen lakeuksilta, lapsuuden maisemista, ja päättää sen kotoisaan Helsingin Töölöön. On tulossa unohtumaton kesä 2020. Sitähän tässä odotan jo malttamattomana.¨

Tähkä esiintyy omien keikkojensa lisäksi ensi kesänä eri musiikkitapahtumissa ympäri Suomen. Ennen kesää ei Tähkää näekään ensi vuonna missään, sillä mies vetäytyy huilimaan joulukuun keikkojen jälkeen. Kesän areenakeikoilla esiintyy myös muita artisteja lämmittelijöinä, nämä julkistetaan myöhemmin.