Led Zeppelinin taru ei ole vielä ohi, vakuuttelee Jimmy Page ja kertoo samalla oman näkemyksensä yhtyeen musiikin kestävyydestä

Rock-jumala Jimmy Page sanoo, ettei Led Zeppelinin taru ole vielä suinkaan tiensä päässä. The Telegraphille legendaarisesta yhtyeestään jutellut Page vihjaakin orkesterilta olevan odotettavissa julkaisuja vielä tulevaisuudessakin: ”Led Zeppelinin taru ei ole vielä ohi, selvästikään, sillä vuodesta 1968 lähtien yhtye on saanut joka vuosi uusia faneja. Uusintapainokset ovat yli tuplanneet saatavilla olevan Led Zeppelin -materiaalin määrän. Olen halunnut tehdä sen virallisesti, koska minä alun perin kirjoitin, tuotin ja miksasinkin sen. Mielestäni siinä ei ole mitään sen ihmeellisempää kuin elämäkerran kirjoittamisessa.”

Pagella on myös oma näkemyksensä siihen, miksi Led Zeppelinin musiikki on kestänyt niin hyvin aikaa: ”Mestarimuusikot käyttivät aikaa ja vaivaa sen tuottamiseksi, siksi se toimii vielä nykyäänkin niin hyvin. Kyse oli ainutlaatuisesta yhteydestä ja synergiasta, joka bändissä vallitsi. John Bonham, Robert Plant, John Paul Jones ja minä omasimme jonkinlaisen yhteisen kuudennen aistin.”

Paha tuohon on mennä vastaan sanomaankaan. Otetaas siis sille: