Like A Dam on Ilmari Läntisen Westway-yhtyeen keikkojen kohokohta – Ensinäytössä kotivideohengessä kuvattu musiikkivideo

Kappale löytyy yhtyeen esikois-ep:ltä.
13.7.2022 11:58

Tommi Läntisen Ilmari-pojan vetämä rockyhtye Westway julkaisi kesän alussa Postcards-debyytti-ep:nsä. Postcards koostuu kuudesta isosta ja tunteikkaasta biisistä, jotka polkevat eteenpäin hyvällä sykkeellä.

”Biisit eivät ole meille enää aivan uusia, joten ne näyttäytyvät meille enemmänkin hetkinä viimeisen parin vuoden ajalta. Vähän niin kuin postikortteina niiltä ajoilta milloin ne kirjoitettiin. Kappaleet voisi myös tulkita kirjeinä, jotka pohtivat erinäisiä teemoja ja tunteita”, yhtyeestä kommentoidaan.

Soundissa saa nyt ensiesityksensä tuore musiikkivideo levyltä löytyvälle Like A Dam -kappaleelle, jonka Ilmari Läntinen oli kirjoittanut jo vuonna 2017 ilmestyneelle soolo-ep:lleen ja tehtiin nyt uusiksi Westwayn muottiin sopivaksi. Video on kuvattu ep:n julkaisukeikalla Helsingin Bar Loosessa.

Like A Dam on kappale, jossa yhdistyvät tunnelmalliset ja odottavat säkeistöt räjähtävän kertsin ja isojen melodioiden kanssa. Kappale on joka keikan kohokohta, joten oli luonnollista lyöttää se yhteen keikkakuvamateriaalin kanssa. Video kuvattiin kokonaan kotivideohengessä vanhalla videokameralla”, Ilmari Läntinen kertoo.

Lisää luettavaa