Lopettaako Weezer 10 miljoonalla?

6.10.2010 20:09

Amerikkalaisyhtye Weezerista "vähemmän diggaava" James Burns on käynnistänyt vetoomuskampanjan, jonka tarkoituksena on saada Weezer lopettamaan uransa.

Amerikkalaisyhtye Weezerista "vähemmän diggaava" James Burns on käynnistänyt vetoomuskampanjan, jonka tarkoituksena on saada Weezer lopettamaan uransa. Burns toivoo "pettyneiden fanien" saavan kasaan kymmenen miljoonaa dollaria ja toivoo sen myös riittävän orkesterille, jotta nämä laittaisivat pillit pussiin ("I beg you, Weezer. Take our money and disappear").

– Joka vuosi (Weezerin) Rivers Cuomo on luvannut meille parhaan levyn sitten Pinkertonin, mutta yhtä monta kertaa olemme joutuneet pettymään katkerasti. Yhtye käyttää fanejaan väärällä tavalla hyväksi. Olen lopullisesti väsynyt yhtyeen lupauksiin ja siihen, että myös ystäväni joutuvat pettymään kerta toisensa jälkeen, Burns tilittää.

– Jos kaikki Pinkertonin 852 000 ostajaa lahjoittavat kaksitoista dollaria, olemme saavuttaneet päämäärämme. 

Maaliin on vielä matkaa, sillä tulleista lahjoituksista huolimatta summasta puutuu vielä 9 999 806 dollaria. Lisää aiheesta täällä.

Weezerin rumpali Patrick Wilson on puolestaan luvannut "deluxe-mallisen lopettamisen", mikäli kassaan kilahtaa kaksikymmentä miljoonaa.

Lisää luettavaa