Lordi löysi uuden kitaristin – Koneen debyyttikeikka soi Kuopiossa

30.5.2022 19:16

Lordin ja yhtyeen pitkäaikaisen kitaristin Amenin tiet erosivat joitakin kuukausia sitten. Uutisoimme aiheesta täällä ja täällä.

Lordi on nyt paljastanut, että bändin kitaristina jatkossa toimii hahmo nimeltä Kone. Yhtye kertoi asiasta muun muassa Facebookissa.

– Etsimme uutta muusikkoa todella intensiivisesti, ja lopulta pöydällä oli muutamia erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja. Kone oli aluksi jonkinlainen villi kortti tai musta hevonen, sillä tiesimme hänen olevan kovan luokan ammattilainen, mutta samaan aikaan ajattelimme, ettei hän kuitenkaan ehdi hypätä meidän kelkkaamme, laulaja Mr. Lordi kertoo Soundille.

– Sitten joku sanoi, että kysytään nyt silti. No, kysyimme, ja Kone ilmoitti liittyvänsä orkesteriin oikein mielellään!

Ovatko harjoitussessiot jo käynnistyneet?

– Kyllä. Muu yhtye on treenannut yhdessä tänäänkin, mutta itse en ole vielä ehtinyt mukaan. No, en minä niitä sanoja muista sen paremmin, vaikka treenaisin kuinka paljon, nauraa Mr. Lordi.

Mistä tuli taiteilijanimi Kone ja hänen tummanpuhuva ulkoasunsa?

– Kun juttelin uuden jäsenen kanssa, tuli nopeasti selväksi, että hän on kovan luokan Terminator-fani. Stormtrooperit ja Somewhere In Timen aikainen Iron Maiden ja Eddie ovat myös lähellä Koneen sydäntä. Lisäsimme tähän keitokseen esimerkiksi Star Trek- ja Bram Stoker’s Dracula -kuvastoa, ja uuden kitaristin visuaalinen puoli alkoi olla selvillä!

Lordin tuoreimman kokoonpanon ensimmäiset keikat soivat Rock In The City -festivaalilla Kuopiossa ja Vantaalla 10.-11. kesäkuuta. Menkäähän katsomaan!

Lisää luettavaa