Los Bastardos Finlandeses julkaisi uuden kappaleen, joka vaati tavallista enemmän kypsyttelyä – Kuuntele Oblivion tästä

Los Bastardos Finlandeses.

Kappale on demotettu ensimmäisen kerran jo ensimmäiselle pitkäsoitolle.

Rokkiryhmä Los Bastardos Finlandesesin oli tarkoitus julkaista uusi Viva!-albuminsa jo kuluvana keväänä, mutta koronan siirrettyä keikkoja myös levyjulkaisua siirrettiin myöhemmin syksylle. Odotteluaikaa helpottamaan ja tulevia keikkoja silmälläpitäen yhtye on tänään julkaissut jälleen uuden singlemaistiaisen tulevalta levyltään.

”Kun edellinen sinkkumme Hola Bebe muodostui biisiksi todella luonnollisesti, Oblivion-kappaleen kanssa oli vähän haastavampaa. Eka versiohan oli demotettu jo ekalle levylle. Biisi on kulkenut mukana useissa levytyssessioissa löytämättä lopullista muotoaan. Tää äänitettiin uudestaan edelliselle Rock ’n’ Roll -levylle ja jätettiin taas pois kun ei tuntunut vieläkään toimivan. Bryn (Jones, laulaja-basisti) teki ties miten monetta kertaa uudet tekstit ja laulumelodiaa muokattiin taas uuteen uskoon. Lopulta biisi, nyt nimellä Oblivion, äänitettiin tulevaa levyä varten kokonaan uudestaan, Miksausvaiheessa kaikki olivat samaa mieltä: liian nopea tempo… Kerran vielä pojat, kaikki uusiksi!” kitaristit Ailu Immonen ja Olli Kykkänen taustoittavat.

Los Bastardos Finlandeses aloittaa kesän keikkailunsa huomenna perjantaina (27.5.) Lahdesta Möysän Musaklubilta. Uuden albumin virallinen julkaisukeikka tapahtuu syyskuussa Radio Rock -risteilyllä. Yhtyeen keikkakalenterin voit tarkistaa tuosta alta heti videon jälkeen.

Los Bastardos Finlandeses keikoilla:

27.05. Lahti, Möysän Musaklubi
20.08 Askola, American Car Show
27.08 Tampere Motorcycle Party
03.09 Virolahti, Grill & Bar Aurora
10.09 Radio Rock -risteily (levynjulkaisukeikka)
17.09 Tuusula, Krapin paja
23.09 Kouvola, House of Rock
24.09 Imatra, Osmos Cosmos Bar
28.09 Helsinki, On the Rocks
30.09 Hanko, Grönan