Lost In Music -klubifestivaali julkisti lisää esiintyjiä – Tiedossa niin heviä ja rokkia kuin myös hiphopia ja rytmimusiikkia

Jesse Markin

Elävän musiikin monet kasvot nähdään lavoilla 2.-5. lokakuuta.

Suomen suurin klubifestivaali ja Tampereen syksyn helmi Lost In Music on raottanut jälleen ohjelmistoaan, joka koostuu kaiken kaikkiaan noin sadasta esiintyjästä. Luvassa on tuttuun tapaan monipuolinen kattaus eri musiikkityylejä.

Raskasta musiikkia esitellään Metal Expo -setissä, johon kuuluvat kotimaiset Wheel, Fear of Domination, Lähiöbotox, Oceanhoarse ja My Favourite Nemesis sekä ruotsalaisen Cyhran keikka, josta uutisoimmekin jo aiemmin tänään. Metal Expon keikat jyrätään perjantaina 4. lokakuuta Olympiassa ja Jack the Roosterissa ja niihin on tulossa myyntiin rajoitettu erä omia ranneketta.

Muita uusia artistikiinnityksiä ovat lisäksi muun muassa suomalaisen hip hopin ja rytmimusiikin kovassa nosteessa olevat tekijät PastoriPike ja Soundin vuoden tulokas 2018 -tunnustuksen saanut Jesse Markin, kotimaisen indierockin vaikuttava laulaja-lauluntekijä Elias Gould, jazziin laajakatseisesti suhtautuva Aki Rissanen Trio sekä norjalainen outorockin kiistaton kuningas Sturle Dagsland.

Lost In Music järjestetään klubeilla ympäri Tamperetta 2.-5. lokakuuta. Koko tähän astisen ohjelman löydät täältä. Viimeiset artistikiinnitykset julkaistaan elokuun lopulla.